STEM

Stem op je favoriete product

MAIL

Laat je e-mailadres achter

WIN!

En maak kans op gave prijzen!

Prijzen

Prijzen

Win prijzen door te stemmen op je favoriete producten! Zie hieronder wat je kunt winnen.

Jaarabonnement op Foodlog t.w.v. €60
Foodlog is een onafhankelijk nieuws- en discussieplatform over voeding, gezondheid, landbouw, levensmiddelenmarketing, voedselpolitiek en aan landgebruik gerelateerde energie- en watervraagstukken. Lezers gebruiken Foodlog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ze waarderen het platform voor de duiding van het nieuws en de inhoudelijke discussies.

Princess Table Chef Triangle Grill
Dankzij het unieke driehoekvormige design is deze tafelgrill een ware eyecatcher! Door de extra accurate en slimme thermostaat levert deze grill uitstekende prestaties. De verwijderbare grillplaat is gemaakt van aluminium en is voorzien van een stijlvolle terrazzo look met antiaanbaklaag. De Table Chef Triangle Grill is een échte musthave voor op je tafel.

Jaarabonnement Foodies
Wil je elke maand nieuwe receptinspiratie ontvangen? Ga dan voor één van de abonnementen op het magazine foodies. Foodies is een toegankelijk kookblad met voor iedereen maakbare gerechten, van klassieke Hollandse pot tot exotische recepten uit de wereldkeuken. Onze leidraad daarbij is dat het lekker moet zijn en als het even kan verantwoord. Als beginnend kok nemen we je stap voor stap aan de hand, als meer ervaren kok vind je inspiratie, nieuws over kooktrends en voldoende uitdaging met nu en dan een echte bak-uitspatting. Wetenswaardigheden over ingrediënten, koks en ambachtelijke producenten lichten we op een enthousiasmerende manier uit in achtergrondartikelen en interviews. Foodies is een open en onafhankelijk culinair tijdschrift over eten met een gezellige, homemade uitstraling.

Pannenset Tefal Expertise
Proef met Tefal het beste resultaat, elke dag opnieuw. Dankzij de hoge kwaliteit bereik je met Tefal pannen het beste resultaat. De pannen gaan erg lang mee, voor het dagelijks bereiden van smakelijke en gezonde maaltijden.

Keij Kamado Pro
De Keij Kamado is de ultieme keramische barbecue. Uitgerust met HDPE zijtafels en handvat en met extra dikke keramische vuurschaal kan deze barbecue zeker de strijd aan met de grote merken. Voor de Keij Kamado zijn alle denkbare accessoires beschikbaar.