Prijzen


Pannenset Tefal Expertise
Proef met Tefal het beste resultaat, elke dag opnieuw. Dankzij de hoge kwaliteit bereik je met Tefal pannen het beste resultaat. De pannen gaan erg lang mee, voor het dagelijks bereiden van smakelijke en gezonde maaltijden.


Jaarabonnement Foodies
Wil je elke maand nieuwe receptinspiratie ontvangen? Ga dan voor één van de abonnementen op het magazine foodies. Foodies is een toegankelijk kookblad met voor iedereen maakbare gerechten, van klassieke Hollandse pot tot exotische recepten uit de wereldkeuken. Onze leidraad daarbij is dat het lekker moet zijn en als het even kan verantwoord. Als beginnend kok nemen we je stap voor stap aan de hand, als meer ervaren kok vind je inspiratie, nieuws over kooktrends en voldoende uitdaging met nu en dan een echte bak-uitspatting. Wetenswaardigheden over ingrediënten, koks en ambachtelijke producenten lichten we op een enthousiasmerende manier uit in achtergrondartikelen en interviews. Foodies is een open en onafhankelijk culinair tijdschrift over eten met een gezellige, homemade uitstraling.


De gemakkelijke keuken, Karin Luiten
De makkelijke keuken is een kookboek met 200 klassiekers en altijd-goed-recepten die je steeds weer wilt maken. Van aardappelpuree tot erwtensoep, van zalm uit de oven tot bolognesesaus, van caesar salad tot groentecurry, van roze koeken tot chocolademousse. Zelfs broodbeleg komt aan bod. Geen gedoe, maar gewoon heerlijke borden met écht eten. Elke dag gezond en lekker koken was nog nooit zo makkelijk. Iedereen kan het met deze foolproof recepten. En dat allemaal zonder pakje of zakje. Voorheen getiteld ‘Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek’ maar na 150.000 verkochte exemplaren was het tijd voor een geheel gerestylde heruitgave.

 


Jaarabonnement Foodlog.nl
Foodlog is een onafhankelijk nieuws- en discussieplatform over voeding, gezondheid, landbouw, levensmiddelenmarketing en voedselpolitiek. Elke dag duidt Foodlog – vaak als eerste – het laatste nieuws.