STEM

Stem op je favoriete product

MAIL

Laat je e-mailadres achter

WIN!

En maak kans op gave prijzen!

Gezonde Innovatie?

Gezonde innovatie?

Foodlog en FoodPersonality vinden het belangrijk dat mensen gezond(er) eten en leven. Om dat aan te moedigen, reiken beide organisaties gezamenlijk de Gezonde Innovatie Awards uit. Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon.

Foodlog en FoodPersonality reiken samen de Gezonde Innovatie Awards uit. Als vakblad voor de retail en fast-moving consumer goods-sector (fmcg), krijgt FoodPersonality alles mee over nieuwe producten en de plek waar consumenten deze het meest kopen: de supermarkt. Mede-initiatiefnemer Mark Peeters (FoodPersonality) legt uit waarom hij deze Awards belangrijk vindt: “Ik zie veel producten gericht op gezondheid voorbij komen, sommigen goed, anderen kunnen beter. Op het gebied van gezondheid is nog veel te winnen. Producenten, die een product maken dat past in een gezondere leefstijl en op de schappen van de supermarkten, kunnen een verschil maken. Zij verdienen wat mij betreft een compliment.”

Foodlog voert dagelijks gesprekken over gezondheid en de uitdagingen die daarbij horen. “Gezond eten is meer dan alleen het product en vraagt een integrale aanpak. Denk aan de ongezonde voedselomgeving waarin het lastig – zo niet onmogelijk – is gezonde keuzes te maken. Daarom willen we ook initiatieven aanmoedigen vooral door te gaan”, zegt Bianca van der Ha, projectmanager bij Foodlog en mede-initiator van de Gezonde Innovatie Awards.

FoodPersonality: vakblad voor de levensmiddelensector

Via een maandelijks vakblad, websites, congressen, evenementen en met onze betrokkenheid bij diverse awards, informeert FoodPersonality de lezers sinds 1983 over actuele initiatieven, trends en langetermijnontwikkelingen in de food retail en fast-moving consumer goods-sector (fmcg). In het magazine wordt ingegaan op formule-ontwikkelingen, de verhouding tussen foodretail en levensmiddelenproducenten, assortimentsontwikkelingen en de maatschappelijke druk op de sector. Daarnaast is er volop aandacht voor nieuwe initiatieven en de voortgaande consolidatie bij zowel retailpartijen als fmcg-producenten. Ook houdt FoodPersonality de lezers op de hoogte van de belangrijkste personele wisselingen in de sector.

Foodlog, onafhankelijk nieuws- en discussieplatform

Foodlog   is een onafhankelijk nieuws- en discussieplatform over voedsel, gezondheid, eten & drinken en energie. We zetten ons in voor het gesprek, online en offline. Foodlog heeft sinds de start in 2005 een groot netwerk opgebouwd. Inmiddels werken ruim 500 professionals mee aan het aanreiken van nieuws en discussies. Het zijn onder andere wetenschappers, artsen, boeren, voedingsmiddelenmakers, journalisten, studenten, voedselveiligheidsspecialisten, retailers én kritische consumenten. Foodlog beïnvloedt beïnvloeders, zoals andere media, politiek en bedrijfsleven.

Supermarkt.team: het platform voor supermarktmanager en- medewerkers

Supermarkt.team is een platform voor managers en medewerkers van supermarktorganisaties, levensmiddelenproducenten en -handel. Supermarkt.team informeert de medewerkers van de Nederlandse supermarkten op een toegankelijke manier over de nieuwste innovaties, trends en nieuws. Dit doen zij middels een vakblad, nieuwsbrief, website en via LinkedIn. Ook is Supermarkt.team betrokken bij diverse awards, congressen en evenementen.